Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/3/2013 - 10/3/2013)

Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.




Κριός | Ζώδιo της Φωτιάς - (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις σε εκκρεμότητα και θα θέλεις να τελειώνεις με όλα όσα έχουν καθυστερήσει και σε νευριάζουν. Θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί. Θυμήσου ότι η νευρικότητα και το άγχος δεν θα σε ωφελήσουν.

Αισθηματικές

Φροντίστε αυτή την εβδομάδα να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν κάνεις κάποια πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τη σχέση σου. Τον ρόλο αυτό τον ξέρεις πολύ καλά μην αφήσεις τα πράγματα να χαλαρώσουν. Έχεις αποφασίσει να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου; Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν να βρεις το καλύτερο ταίρι για εσένα.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτή την περίοδο στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Εκμεταλλεύσου τις προτάσεις και τις συζητήσεις που θα έχεις για νέα ξεκινήματα και θυμήσου ότι οι ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα. Τα έξοδα συνεχίζουν να είναι πολλά και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Ταύρος | Ζώδιo της Γης - (21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Γενικές

Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα, δεν θα είναι και η καλύτερη …. Κάποια γεγονότα με τα δικά σου άτομα, αλλά και μερικά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, θα σου φέρουν αρκετές αναστατώσεις αγαπητέ Ταύρε . Μπορείς και θα τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι κανένας παραπονεμένος.

Αισθηματικές

Αυτή την εβδομάδα θα δεις κάποια ζητήματα της σχέσης σου με αρνητικό μάτι, γι’ αυτό φρόντισε όσο μπορείς να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά, για να αποφύγεις τους καβγάδες. Μην κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Αν κάποια γεγονότα σε έχουν κάνει και δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, πρέπει να κινηθείς άμεσα τώρα που η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις την σωστή γνωριμία που ζητάς.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στα επαγγελματικά σου φρόντισε τον τρόπου που θα μιλήσεις στους συνεργάτες σου και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Ο Ερμής, μην ξεχνάς είναι ακόμη ανάδρομος. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα αλλά μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.
Δίδυμοι | Ζώδιo του Αέρα - (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Γενικές

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα βγάλει στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα όλες τις ευαισθησίες σου αγαπητέ Δίδυμε. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και φέρνει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία. Φρόντισε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα που έχουν περάσει είναι καλύτερα να τις αφήσεις. Πέρασε καλά και χαλάρωσε με το ταίρι σου γιατί το έχεις πολύ ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Οι στόχοι που έχεις για την δουλειά σου βλέπεις ότι σιγά – σιγά ότι αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτή την εβδομάδα που θα αφορούν καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Αυτή την εβδομάδα να προσέχεις με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.
Καρκίνος | Ζώδιo του Νερού - (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γενικές

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Καρκίνε θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που ακόμη είναι σε στασιμότητα. Όλα τα έχεις στρώσει πολύ καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την εξέλιξη των γεγονότων. Μπορεί να συνεχίσουν ακόμα κάποιες μικρές καθυστερήσεις αλλά να ξέρεις η επιτυχία είναι δική σου.

Αισθηματικές

Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Φροντίστε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Κι αν πάλι είσαι σε φάση που ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι μην κάθεσαι γιατί μπαίνεις σε περίοδο πολύ ευνοϊκή.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Τα επαγγελματικά σου θα αρχίσουν από αυτή την εβδομάδα να πηγαίνουν ακόμα καλύτερα και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Για την ώρα, καλύτερα να μην κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να πιέσεις καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς σου, προκειμένου να ολοκληρωθούν. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.
Λέων | Ζώδιo της Φωτιάς - (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Γενικές

Μην ξεχνάς αγαπητέ Λέοντα ότι ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και κάνει δύσκολη την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Μην δώσεις αναβολές αυτή την περίοδο σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα γιατί σε προειδοποιώ ότι στο μέλλον σε περιμένουν ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις. Απόφυγε στις συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα, τον δογματισμό.

Αισθηματικές

Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτή την περίοδο. Μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν έχεις χρόνο να αφιερωθείς στο ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.
Παρθένος | Ζώδιo της Γης - (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε θα έχεις πολύ δυναμισμό αλλά και αρκετό εκνευρισμό. Ο Ερμής που συνεχίζει να είναι ανάδρομος θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και με περισσότερη σοβαρότητα. Στον οικογενειακό τομέα, κάποια ζητήματα σε απασχολούν ακόμη. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις.

Αισθηματικές

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου αν συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δεν πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα κάνει το κλίμα πολύ ερωτικό και ρομαντικό. Και η μοναξιά σου τώρα θα περάσει. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης έρχεται καινούργια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει αρκετά.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στην δουλειά σου θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Νομικά γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να ασχοληθείς.
Ζυγός | Ζώδιo του Αέρα - (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να έχεις αρκετή υπομονή και ψυχραιμία αγαπητέ Ζυγέ. Μπαίνεις σε μια περίοδο που οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και θα πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί. Ο ανάδρομος Ερμής σε κρατάει σε υπερένταση. Βάλε ένα προγραμματισμό και μην αγχώνεσαι και θα δεις ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές

Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Θα είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και θα βλέπεις πολλά θέματα αρνητικά. Καλό θα είναι να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις …. Πάντως τα πράγματα πάνε καλύτερα αν δεν έχεις μόνιμο ταίρι γιατί είσαι σε καλό δρόμο.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά. Απόφυγε να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.
Σκορπιός | Ζώδιo της Νερού - (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Γενικές

Φρόντισε αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ να δεις πολλές καταστάσεις με πολύ σοβαρότητα ! Μην κρίνεις κάποια πράγματα μόνο με το συναίσθημα αυτή την περίοδο αλλά προσπάθησε να βάλεις κάτω και τη λογική …. Φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα για να σου δώσουν τις λύσεις που θέλεις και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές

Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα βάλεις στη σχέση σου πολλά ερωτηματικά. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να το περάσετε μαζί και να χαλαρώσετε. Μην απογοητεύεσαι επειδή είσαι σε μια περίοδο που έχεις μοναξιά. Σε περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Αρκετό φόρτο εργασίας αναμένεται να έχεις αυτή την εβδομάδα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα και προπάντων απόφυγε να σε ρίξει ψυχολογικά η στασιμότητα που μπορεί να έχεις σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Τοξότης | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη θα έχεις τάσεις φυγής. Έχεις κουραστεί αρκετά από την καθημερινότητα και θέλεις να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα γλυκάνει την καθημερινότητα σου αλλά ο Ερμής που είναι ακόμη ανάδρομος φέρνει αρκετή δυσκολία στις συνεννοήσεις που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές

Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει για να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει να έρθουν οι καλύτερες εξελίξεις. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά η Αφροδίτη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να βρεις το ταίρι που εδώ και τόσο καιρό έψαχνες.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα μπορείς αυτή την εβδομάδα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.
Αιγόκερος | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Αιγόκερε θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο και αυτός θα είναι ο λόγος που θα σου βγουν πολλές ευαισθησίες στην επιφάνεια! Ο Ερμής -που είναι ακόμη ανάδρομος- θα σε κάνει να βλέπεις πολλές καταστάσεις με αρνητικό μάτι. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο αισιόδοξα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές

Πρέπει να εξωτερικεύσεις αυτή την εβδομάδα τα συναισθήματά σου ακόμα περισσότερο γιατί το ταίρι σου το έχει ανάγκη. Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή, βάζεις τον σύντροφό σου σε ερωτηματικά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η σχέση σου να μην έχει και τόσο καλή πορεία! Άλλαξε τακτική για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο περίεργο για να βρεις ταίρι. Κάνε λίγο υπομονή και σου εγγυώμαι πως στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις! Μην αγχώνεσαι και προπάντων μην καταπιάνεσαι με όλες τις υποχρεώσεις μαζί. Μίλησε με τους συνεργάτες σου για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται αυτό το διάστημα.
Υδροχόος | Ζώδιo του Αέρα - (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε θα αρχίσεις να ηρεμείς λίγο από τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε να απομακρύνεις από κοντά σου καταστάσεις που σε βάζουν σε προβληματισμούς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις για να βρεις ταίρι. Μπορείς με αρκετή διαλλακτικότητα και με την λογική που έχεις να κρίνεις και να κάνεις την σωστή γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Ιχθείς | Ζώδιo του Νερού - (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Γενικές

Είσαι με μια περίοδο αγαπητέ Ιχθύ που είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και κάνει λίγο δύσκολη την επικοινωνία. Στον επαγγελματικό τομέα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα αισθηματικά σου, τα προβλήματα που υπάρχουν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις.

Αισθηματικές

Αυτή την εβδομάδα η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σου δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά. Ο λόγος θα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίζει εσένα αλλά και κάποιες καταστάσεις στη σχέση σας. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω ότι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περίμενες. Κι αν πάλι μιλάς ακόμη με τη μοναξιά σου είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συνεργασίες αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Πηγή: oroskopos.gr