Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/3/2013 - 24/3/2013)


Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.




Κριός | Ζώδιo της Φωτιάς - (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Γενικές

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αγαπητέ Κριέ, θα είναι πολλές αλλά και ενδιαφέρουσες. Πρέπει με προγραμματισμό αλλά και με σύνεση να μπορέσεις να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις για διάφορα θέματα, μην ξεχνάς ότι καταφέρνεις πάντα ότι βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές

Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να φροντίσει να περάσεις καλά! Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που από τις 22 θα μπει στο ζώδιο σου, θα περάσεις πολύ καλά. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι είσαι (σε ευνοεί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου) σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως πάντα την ονειρευόσουν!

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στην δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια. Φρόντισε να κινηθείς πιο χαλαρά στην πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.
Ταύρος | Ζώδιo της Γης - (21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Γενικές

Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλησε με δικά σου άτομα και πες για όλα αυτά που σε απασχολούν, σίγουρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ταίρι αυτή την περίοδο πρέπει να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και πολύ γρήγορα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα προς τα μέσα της εβδομάδας. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε προς τα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.
Δίδυμοι | Ζώδιo του Αέρα - (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Γενικές

Την εβδομάδα αυτή θα τα πας πολύ καλά αγαπητέ Δίδυμε! Οι τομείς που σε ενδιαφέρουν, θα έχουν τις θετικές εξελίξεις που θέλεις. Ο Ερμής, από τους Ιχθείς θα σου δώσει όλα τα φόντα και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία. Κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί ακόμη να σε απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές

Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα στην αισθηματική σου ζωή και μην αναλώνεσαι σε θέματα που δεν είναι πρωτεύοντα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα ακούσεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου. Πάρε τα μέτρα σου και σε προειδοποιώ για να πάνε όλα καλά. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το έτερον ήμισυ να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί πάντα τα καταφέρνεις όλα μια χαρά. Προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, καλό είναι να τις σκεφτείς καλά , ώστε να βεβαιωθείς ότι όντως προλαβαίνεις να αναλάβεις κάτι νέο. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.
Καρκίνος | Ζώδιo του Νερού - (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γενικές

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που θέλεις, αγαπητέ Καρκίνε. Μέχρι τώρα η ευαισθησία σου σε δέσμευε με καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούσες να διαχειριστείς, όμως αυτή την εβδομάδα, θα δώσεις λύσεις και θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Η Αφροδίτη, που θα μπει στις 22 στον Κριό σε ευνοεί αρκετά. Ένα ταξίδι θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά είναι καιρός να τη διώξεις γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά πολύ κούραση αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να κάνεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να ταχτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.
Λέων | Ζώδιo της Φωτιάς - (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα, θα αισθανθείς ψυχολογική πίεση από κάποιες καταστάσεις αλλά και γεγονότα που θα γίνουν στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες και μην τα κάνεις όλα μαζί … Στο τέλος θα δεις ότι όλα θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτή την περίοδο να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις τι είναι αυτό που μπορεί να σε πειράζει. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και από τις 22 που μπαίνει και η Αφροδίτη στον Κριό θα μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.
Παρθένος | Ζώδιo της Γης - (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα, ο Ερμής θα συνεχίσει σε ορθή φορά την πορεία του στους Ιχθείς και θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, αγαπητέ Παρθένο! Θα μπορέσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν κουράσει τον τελευταίο καιρό. Στις επαφές σου θα υπάρξει πολύ καλύτερη επικοινωνία και θα κάνεις και κάποια καινούρια ξεκινήματα!

Αισθηματικές

Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο και θα περάσετε υπέροχα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Ο Ερμής θα κάνει πολύ καλή την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά, πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.
Ζυγός | Ζώδιo του Αέρα - (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Γενικές

Η καλή διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο αγαπητέ Ζυγέ, θα βελτιώσει την επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και θέματα που είναι σε στασιμότητα. Θα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά.

Αισθηματικές

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη αν κάποιες στιγμές μιλάς και λες στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που θα μπει στις 22 στον Κριό θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα φέρει χαρά στην ζωή σου.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Η δουλειά θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί μέχρι τώρα να σου φαινόντουσαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.
Σκορπιός | Ζώδιo της Νερού - (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Γενικές

Αγαπητέ Σκορπιέ, δυστυχώς αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να καταβάλεις πολλές προσπάθειες για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλο ανταγωνισμό και πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να τους κατατροπώσεις όλους, όπως πάντα.

Αισθηματικές

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αλλά πρόσεχε … δεν πρέπει να επαναπαυτείς με τίποτε. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας. Βγάλε τον ερωτισμό σου και πέρασε χαλαρά και θα δεις ότι θα ξεχαστούν όλα. Αν δεν έχεις ταίρι , αφέσου στην ορμή των συναισθημάτων σου για να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και περιόρισε τα νέα σχέδια για το μέλλον, αν δεν έχεις ολοκληρώσει πρώτα τις εκκρεμότητες που έχεις ήδη και που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις πολύ εργατικότητα και συνέπεια αλλά μην το παρατραβάς γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.
Τοξότης | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και δεν θα σου μένει καθόλου χρόνος για να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αγαπητέ Τοξότη. Ο Ερμής που είναι στους Ιχθείς, θα σου δώσει μεγάλη αισιοδοξία και δυναμισμό ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές

Αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και οι οποίες έχουν περάσει. Η Αφροδίτη από τις 22 θα μπει στον Κριό και θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον προς το ταίρι σου ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις που δεν είναι καλές. Κι αν πάλι δεν έχεις ταίρι πολύ σύντομα σε περιμένει καινούργια γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ θα συνεχίσεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα.
Αιγόκερος | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να λύσεις προβληματικές υποθέσεις που υπάρχουν από παλιά τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό τομέα αγαπητέ Αιγόκερε. Η εβδομάδα θα κυλήσει με πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις και δεν θα φτάνουν όλα αυτά θα σε φορτίσουν και δικά σου άτομα.

Αισθηματικές

Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις έξω από τα δόντια για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια γιατί αυτή η συμπεριφορά, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που θα μπει στις 22 στον Κριό θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Η Αφροδίτη από τις 22 θα είναι στον Κριό και θα σε ευνοήσει αρκετά. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση θα έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους, που θα σε νεστο ζώδιο σου να σε ευνοεί, η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις να σκεφτείς καλά, γιατί μπορεί στο μέλλον να σε ωφελήσει. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό υριάσουν αρκετά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.
Υδροχόος | Ζώδιo του Αέρα - (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Γενικές

Θα αρχίσεις να βλέπεις πολλές καταστάσεις αγαπητέ Υδροχόε με άλλο μάτι. Αυτή την εβδομάδα θα βρεις και πάλι την χαμένη ηρεμία σου. Αυτό θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα και θα μπορέσεις να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές

Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άφησε τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει. Πάντως αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. Αν δεν έχεις ταίρι είναι σίγουρο ότι θα βρεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.
Ιχθείς | Ζώδιo του Νερού - (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Γενικές

Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ τρέξιμο και πάρα πολλές υποχρεώσεις. Μπορείς να βάλεις πρόγραμμα αγαπητέ Ιχθύ για να μην αγχωθείς και είναι σίγουρο ότι όλα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν γιατί από τώρα και στο εξής θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές

Με την καλή διάθεση που θα έχεις θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να περάσεις πολύ ρομαντικά και ερωτικά. Τώρα αν πάλι έχεις μοναξιές πάρε τα πάνω σου γιατί με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να σε ευνοεί, η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις να σκεφτείς καλά, γιατί μπορεί στο μέλλον να σε ωφελήσει. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr