Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/3/2013 - 17/3/2013)

Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.




Κριός | Ζώδιo της Φωτιάς - (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Γενικές

Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό. Ο Άρης από αυτή την Δευτέρα θα μπει στο δικό σου ζώδιο σου δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές

Ο Άρης, που μπαίνει στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η τύχη αλλά και ο Άρης είναι με το μέρος σου και θα σου φέρουν την γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν αναστατώσεις. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τακτοποιείσαι γραφειοκρατικά θέματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. Θα ξεκινήσει η περίοδος που πολλά πράγματα θα ισορροπήσουν.
Ταύρος | Ζώδιo της Γης - (21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Γενικές

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Ταύρε θα ξεκινήσει πολύ καλά. Θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σε κούραζαν, αλλά κάποιες αναβολές θα σε νευριάζουν αρκετά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές και θα μπορείς να βάλεις καλούς στόχους για το μέλλον. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή που θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην ζωή σου.

Αισθηματικές

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτή την περίοδο που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές. Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι… η εβδομάδα αυτή, είναι αρκετά θετική για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να συνεργαστείς και να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα αυτές που σχετίζονται με θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που θα είναι συμφέρουσες για εσένα.
Δίδυμοι | Ζώδιo του Αέρα - (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Γενικές

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές αγαπητέ Δίδυμε. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 11 στους Ιχθείς, αλλά και η επιστροφή του Ερμή στην ορθή του φορά (στις 17) στο ίδιο ζώδιο θα σου δώσουν πολύ ενέργεια και δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι σήμερα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές

Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της . Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι πλέον ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί η Αφροδίτη σε ευνοεί να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει και να ξέρεις ότι θα μπορείς όλα να τα πετύχεις με μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.
Καρκίνος | Ζώδιo του Νερού - (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γενικές

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά ευνοϊκή! Ο Άρης θα κάνει την είσοδό του την Δευτέρα στον Κριό, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Ερμής επιστρέφει την Κυριακή, στην ορθή του φορά. Όλες αυτές οι διελεύσεις, θα συμβάλλουν στην επιτυχία σου. Φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν, γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις έχεις αγχωθεί αρκετά. Θα μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις ικανοποιηθεί από τις αποδόσεις σου.

Αισθηματικές

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα αν κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις. Μην αφήνεις τους άλλους να ζουν στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα. Και η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις και ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Αυτή την εβδομάδα, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις ήδη είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά, αυτή την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δες με σοβαρότητα τις καταστάσεις.
Λέων | Ζώδιo της Φωτιάς - (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Γενικές

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να φτάσεις ακόμα πιο γρήγορα στην επιτυχία που προσμένεις. Μην ανησυχήσεις με κάποιες υποθέσεις που θα καθυστερήσουν, να θυμάσαι πως και αυτές, θα πάρουν πολύ γρήγορα τον δρόμο τους.

Αισθηματικές

Οι εξελίξεις που θα έχεις στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα, θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και θα λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν αυτό τον καιρό στη σχέση σου. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου , όμως πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ευνοούνται. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
Παρθένος | Ζώδιo της Γης - (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Γενικές

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε πρέπει να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και προπάντων να μην τα βάζεις με άτομα που δεν σου φταίνε σε τίποτα. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 11 του μήνα στους Ιχθείς, αλλά και ο Ερμής που έρχεται στην ορθή φορά του στις 17 στους Ιχθείς, θα σου φέρουν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αυτή την εβδομάδα στην σχέση σου. Η Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς θα φέρει πολύ καλές ευκαιρίες. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποιες ιδέες που έχεις, ώστε να κάνεις την σχέση σας καλύτερη για να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μπορείς να τη διώξεις. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Ο Ερμής στην ορθή φορά του θα σε ευνοήσει αρκετά. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.
Ζυγός | Ζώδιo του Αέρα - (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Γενικές

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Ζυγέ και εσύ με πολύ όρεξη θα τακτοποιήσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Να ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις τακτοποιήσεις και όλες.

Αισθηματικές

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις στην σχέση σου, την ηρεμία και την ευτυχία που της λείπει το τελευταίο διάστημα. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου γίνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να αποφύγεις τις ανασφάλειες για την δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.
Σκορπιός | Ζώδιo της Νερού - (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Γενικές

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας λόγο της Νέας Σελήνης που γίνεται στους Ιχθείς θα έχεις πολύ ενεργητικότητα αγαπητέ Σκορπιέ. Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε αγχώνουν. Ο Ερμής από τις 17, έρχεται στην ορθή φορά του και θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση ενώ θα παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες που άμα τις εκμεταλλευτείς θα φτάσεις πολύ κοντά στην επιτυχία. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο… το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές

Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Άντε κινήσου ανάλογα και σε διαβεβαιώ ότι θα περάσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι, μην παρατάς τα πράγματα στην μοίρα τους….Κινήσου όπως ξέρεις και θα βρεις αυτό που θέλεις και έτσι όπως το θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και στην συνέχεια μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που και τα έσοδα σου θα αυξηθούν.
Τοξότης | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Με το καλημέρα της Δευτέρας αγαπητέ Τοξότη ξεκινάς την εβδομάδα σου με πολύ δυναμισμό! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθείς , θα σου χαρίσει πολύ ενέργεια και φαντασία για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής από τις 17 έρχεται στην ορθή φορά του στους Ιχθείς, οπότε φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό σε αυτά που θέλεις να κάνεις και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές

Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για θέματα σχέσης και φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Και αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μπορείς να αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου … μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και τότε θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Πρέπει αυτή την εβδομάδα να δεις με πολύ σοβαρότητα τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις που έχεις.
Αιγόκερος | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Ο Άρης που θα μπει την Δευτέρα στον Κριό. σε ευνοεί αγαπητέ Αιγόκερε ! Ωστόσο το άγχος σου θα είναι έντονο γιατί θα θέλεις να τακτοποιήσεις κάποιες παλιές σου εκκρεμότητες. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές

Για άλλη μία φορά και αυτή την εβδομάδα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. ο Άρης που θα μπει στον Κριό σε ευνοεί για να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Και αν είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα, νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να την διώξεις μακριά. Έχεις όλα τα φόντα και τις καλές πλανητικές επιρροές για να βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι και προπάντων να μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Όλα θα τα πετύχεις όπως θέλεις και σε διαβεβαιώνω πως η επιτυχία στην δουλειά σου, είναι πολύ κοντά σου. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα όλες τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.
Υδροχόος | Ζώδιo του Αέρα - (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Γενικές

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις αγαπητέ Υδροχόε σε θέματα που σε αφορούν δεν πρέπει να σε αγχώνουν γιατί έχεις προετοιμάσει πολύ καλά το πεδίο από πριν. Άλλωστε οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά. Οι ευκαιρίες είναι πάντα κοντά σου.

Αισθηματικές

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα στην αισθηματική σου ζωή! Η συμπεριφορά του συντρόφου σου, θα σε προβληματίσει για μία ακόμα φορά. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Να ξέρεις ότι ο καιρός φτάνει και τα ξεκαθαρίσματα που είναι να κάνεις θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μην σταματήσεις την αναζήτηση γιατί σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και δυστυχώς θα προσπαθείς πάλι να λύσεις θέματα που υποτίθεται θεωρούνταν λυμένα. Απόφυγε τους εκνευρισμούς, γιατί εσύ άμα κάτσεις κάτω και δουλέψεις λίγο, οι άλλοι δεν είναι τίποτε δίπλα σου. Τα οικονομικά αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.
Ιχθείς | Ζώδιo του Νερού - (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Γενικές

Η εβδομάδα σου ξεκινάει με την Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου αγαπητέ Ιχθύ. Ο Ερμής, από τις 17 έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου και θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά ο δυναμισμός σου θα φέρει εις πέρας καταστάσεις και πράγματα που θα αφήσουν άναυδους τους άλλους.

Αισθηματικές

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε κάνει να νιώσεις έντονο το αίσθημα ότι πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σου εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Και αν είσαι ακόμη παρέα με την μοναξιά έφτασε η περίοδος που θα χαρείς. Η Αφροδίτη σε ευνοεί και περίμενε μαζί με τις θετικές της επιρροές να βρεις και το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μην γκρινιάζεις και προσπάθησε να τα ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο. Ευνοείσαι ιδιαίτερα σε θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας .

Πηγή: oroskopos.gr