Ο Ερμής στον Καρκίνο: Μίλα μου για αγάπη …

Ο Ερμής την Παρασκευή 31 Μαϊου, κάνει την είσοδό του στο υδάτινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Αυγούστου!

Κατά την διάρκεια της πορείας του στο ζώδιο του Καρκίνου , θα γυρίσει και ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου ως και τις 20 Ιουλίου.

Ο Ερμής στην αστρολογία συμβολίζει την επικοινωνία, την γνώση, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, το πνεύμα, τη μόρφωση, αλλά ακόμα και τις σχέσεις μας με τα αδέλφια μας.




Πώς μας επηρεάζει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου;


Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, βρίσκεται σε μία πολύ ευνοϊκή θέση και μας φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε και που θεωρούμε οικείους μας. Οι μέρες που ακολουθούν μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στους φίλους, στην οικογένεια και στο σύντροφο, να επικοινωνήσουμε μαζί τους, να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας, να βρούμε λύσεις και να αποκτήσουμε ένα πιο τρυφερό, συναισθηματικό και ευαίσθητο τρόπο σε κάθε είδους έκφραση, συζήτηση ή προσωπική επικοινωνία. Κατά την διάρκεια των ημερών που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα θέλουμε όλοι μας να αποδράσουμε έστω και για λίγο κοντά στη θάλασσα, θα επιθυμούμε να βρεθούμε στα πάτρια εδάφη μας, ενώ αρκετοί από εμάς θα παρακινηθούμε να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παρελθόν μας. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της ανάδρομης τροχιάς του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, θα παρατηρηθούν πολλά μηνύματα, ειδήσεις, εξομολογήσεις αλλά και επανασυνδέσεις, σε σχέσεις που είχαν λήξει άδοξα! Το μοναδικό σημείο που πρέπει να προσέξουμε όλοι μας, την περίοδο που ο Ερμής θα είναι στον Καρκίνο, είναι στις έμμονες σκέψεις που μπορεί να καρφωθούν στο μυαλό μας και να μας χαλάσουν αυτό το ήρεμο, γαλήνιο κλίμα της καθημερινότητάς μας! Ας μην επιτρέψουμε το παρελθόν μας, να μας μαυρίσει το παρόν και να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον μας!

Ποια ζώδια δέχονται εύνοια από τον Ερμή στον Καρκίνο;


Τα ζώδια που δέχονται θετική εύνοια από την θέση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι)! Όλοι εσείς λοιπόν, θα μπορείτε αυτό το διάστημα να εκφραστείτε να διαπραγματευτείτε, να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε αλλά και να αναθερμάνατε την προσωπική σας σχέση με τους κοντινούς σας ανθρώπους!

Ο Ερμής στον Καρκίνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Κριός | Ζώδιo της Φωτιάς - (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)
Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και αναθερμαίνει την επαφή και την επικοινωνία σου με την οικογένεια αλλά και με τα άτομα της προσωπικής σου ζωής! Κάποιες συζητήσεις που θα προκύψουν μέχρι τις 8/8, μπορεί να σε πικράνουν και να σε βάλουν και σε κάποιες σκέψεις. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην αντιμετωπίζεις τόσο υπερβολικά κάποια ζητήματα που θα προκύψουν … Μάθε πώς επηρεάζει το προσωπικό σου ωροσκόπιο ο Ερμής από τον Καρκίνο.
Ταύρος | Ζώδιo της Γης - (21 Απριλίου - 20 Μαίου)
Έφτασε η ώρα να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις, να συσφίγξεις τις σχέσεις σου με τα αδέλφια σου αλλά και να κάνεις νέες, ουσιαστικές γνωριμίες, που θα μπορούν πραγματικά να σε κάνουν να νιώσεις ζεστασιά, οικειότητα αλλά στην συνέχεια και αγάπη! Μία είδηση από ένα άτομο του παρελθόντος σου, θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά!
Δίδυμοι | Ζώδιo του Αέρα - (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να κάνεις τις οικονομικές σου διαπραγματεύσεις, να κάνεις συμφωνίες αλλά και να υπογράψεις συμφωνητικά που θα μπορούν να σου εξασφαλίσουν μία καλύτερη οικονομική πορεία! Όλα τα παραπάνω, μπορείς να τα θέσεις σε εφαρμογή μέχρι τις 25 Ιουνίου που ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου! Πρόσεξε περισσότερο τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, μην τις αντιμετωπίζεις επιπόλαια και φυσικά δέξου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, οι οποίες θα μπορούν να σου εξασφαλίσουν περισσότερη σιγουριά για το μέλλον σου!
Καρκίνος | Ζώδιo του Νερού - (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Ο Ερμής θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 8/8 και θα γυρίσει και ανάδρομος στο τέλος του Ιουνίου. Ετοιμάσου να ζήσεις μία περίοδο που θα διακρίνεσαι από την διπλωματικότητά σου, από την καλοπροαίρετη διάθεσή σου αλλά και από τον καθαρό τρόπο με τον οποίο θα εκφράζεσαι και θα επικοινωνείς! Τα λόγια σου τώρα, θα έχουν αξία… θα διαπερνούν και θα προκαλούν συναισθήματα και πραγματικά αυτή την περίοδο μπορείς να χαρείς μέσα από τις συζητήσεις, τις επαφές, τις συμφωνίες αλλά και τις μετακινήσεις που θα κάνεις! Θα επισκεφτείς ένα αγαπημένο σου μέρος, θα δεις άτομα που αγαπάς, θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που έχεις απομακρυνθεί … τι το καλύτερο λοιπόν;
Λέων | Ζώδιo της Φωτιάς - (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)
Ο Ερμής θα κινείται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 8/8 αυτό σημαίνει αγαπημένο μου Λιοντάρι, ότι θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο στον τομέα των επικοινωνιών σου! Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα ταξιδεύουν στο παρελθόν, ή πολλές φορές δεν θα αποκαλύπτονται … Μπορεί να νιώθεις και την ανάγκη να επικοινωνείς και να συναντάς, λίγα και καλά άτομα, με τα οποία αισθάνεσαι σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Την περίοδο αυτή πρόσεξε ιδιαίτερα τα κουτσομπολιά που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου … ενώ παράλληλα προετοιμάσου γιατί σε όλη την διάρκεια των επόμενων ημερών θα μου είσαι όλο μυστικές επαφές και συζητήσεις!
Παρθένος | Ζώδιo της Γης - (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Τώρα είναι που θα βγεις επιτέλους από το καβούκι σου, θα μιλήσεις με φίλους, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα νιώσεις ζεστασιά από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο κοινωνικό σου περιβάλλον! Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορώ να πω φίλε μου Παρθένε, ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, θα συναντήσεις και θα επικοινωνήσεις με φίλους, που είχες χάσει τα ίχνη τους εδώ και πολύ καιρό! Παράλληλα νέες σκέψεις και ιδέες θα προκύψουν, οι οποίες και θα αφορούν τις προσδοκίες και τα όνειρά σου για το μέλλον!
Ζυγός | Ζώδιo του Αέρα - (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ο Ερμής θα κινείται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου μέχρι και τις 8 Αυγούστου και εσύ φίλε μου Ζυγέ, είσαι όλο επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις! Πρόσεξε τα νεύρα και την ένταση που θα προκύψει στις συνεργασίες σου, γιατί εσύ αυτή την περίοδο θα αντιδράς και θα σκέφτεσαι με πολύ παρορμητικότητα και δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις! Ενώ τις περισσότερες φορές διατηρείς τις ισορροπίες, αυτό το διάστημα δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι στους γύρω σου, ως ένας «επαναστάτης, με ή και χωρίς αιτία»!
Σκορπιός | Ζώδιo της Νερού - (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)
Θέλεις να ταξιδέψεις, να φύγεις μακριά, να αποκτήσεις νέες γνώσεις και να έρθεις σε επαφή με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή με ανθρώπους με τους οποίους σε χωρίζει όλο αυτό τον καιρό κάποιο χάσμα … Όλα αυτά θα τα πετύχεις κατά την διάρκεια της πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου! Ιδιαίτερα την περίοδο που θα είναι ανάδρομος, να θυμάσαι πως κάποια σχέδια του παρελθόντος σου, τα οποία και αφορούν κάποιο μακρινό ταξίδι, κάποιο έγγραφο, ή κάποια επαφή με ένα άτομο που είσαι σε απόσταση … θα σου δώσουν κάποια μορφή ολοκλήρωσης!
Τοξότης | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, εσύ φίλε μου Τοξότη, θα θελήσεις να διαπραγματευτείς και να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις, οι οποίες και θα αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή και τον/ την σύζυγο! Μέχρι τις 8/8 είναι μία περίοδος που μπορείς να οφεληθείς μέσω των κοντινών σου ανθρώπων, στα οικονομικά σου, γιατί θα δεχθείς υποστήριξη, εύνοια και άνοδο! Παράλληλα στον τομέα των ερωτικών, θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις, συζητήσεις και εξομολογήσεις αισθηματικού περιεχομένου, που θα σου εξιτάρουν την ερωτική σου φαντασία!
Αιγόκερος | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ο Ερμής θα κινείται μέχρι και τις 8/8 ακριβώς απέναντι από το δικό σου ζώδιο αγαπημένε μου Αιγόκερε και εσύ τώρα επικεντρώνεσαι σε έναν τομέα : Στη σχέση σου με τους άλλους.. Και όταν λέω άλλους εννοώ τον σύντροφο, τον σύζυγο, τους συνεγράτες… Θα θελήσεις να ακούσεις το τι σκέφτονται, το πώς αισθάνονται και με τον καλό σου λόγο θα μπορείς να τους κάνεις να νιώσουν καλύτερα. Ωστόσο κάποιες στιγμές, θα διακρίνεσαι από έντονα απαιτητική διάθεση και δεν σου κρύβω ότι μπορεί και εσύ από την πλευρά σου να εκδηλώσεις κάποια παράπονα. Κατά την περίοδο της ανάδρομης τροχιάς του, θα επανέλθουν στη σχέση σου κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Αν δεν είσαι σε σχέση, τότε ένας σύντροφος από τα παλιά, θα επανέλθει στη ζωή σου …
Υδροχόος | Ζώδιo του Αέρα - (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)
Μπορεί η θέση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, να είναι ουδέτερη για το ζώδιό σου ή πολλές φορές να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερένταση, που δεν ταιριάζει στο στυλ και στην προσωπικότητά σου, όμως έχεις και εσύ αυτή την περίοδο να κερδίσεις πράγματα! Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στον τομέα της εργασίας αλλά και της καθημερινής σου ζωής… Ο Ερμής από αυτή την θέση έρχεται για να σου μάθει, ότι πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσεις με περισσότερο συναισθηματισμό και ευαισθησία κάποια ζητήματα που αφορούν τους παραπάνω τομείς!
Ιχθείς | Ζώδιo του Νερού - (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 8/8, θα βρίσκεται λοιπόν στον τομέα του ωροσκοπίου σου που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την τέχνη και τα παιδιά! Διανύεις λοιπόν μία περίοδο που θα θέλεις να εκφραστείς μέσω της τέχνης, θα πας σινεμά, θα απολαύσεις ένα καλό βιβλίο, θα πας σε μία συναυλία και θα αφεθείς στα συναισθήματα που θα σου προκαλεί ένα τραγούδι! Παράλληλα ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου, ενώ δεν θα λείψουν οι ερωτικές συναντήσεις, τα μηνύματα, οι ειδήσεις αλλά και οι εξομολογήσεις καρδιάς … είτε από το άτομο που έχεις ήδη σχέση, είτε και από κάποιο άτομο του παρελθόντος σου!

Πηγή: oroskopos.gr