Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (3/6/2013 - 9/6/2013)




Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.




Κριός | Ζώδιo της Φωτιάς - (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Γενικές

Η εβδομάδα σου ξεκινά με πάρα πολλές υποχρεώσεις αλλά και αρκετό τρέξιμο αγαπητέ Κριέ. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας αλλά και ζητήματα ακινήτων που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Με τον Ερμή στον Καρκίνο να σε ευνοεί, θα καταφέρεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές

Με την Αφροδίτη που θα μπει από την Δευτέρα στον Καρκίνο η σχέση σου θα είναι καλή αυτή την περίοδο αλλά θα μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου ώστε να περάσετε πολύ καλά και οι δύο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που θα σε γεμίζει ψυχικά μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί με την εύνοια της Αφροδίτης δεν θα αργήσει να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην δουλειά σου με την τόσο δυναμισμό και αυτή την εβδομάδα δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα περίμενες. Σε συμβουλεύω να αποφύγεις να εκνευριστείς. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν αλλά από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις ακόμη δεν μπορείς να το καταλάβεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αυτή την περίοδο.
Ταύρος | Ζώδιo της Γης - (21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Γενικές

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό αγαπητέ Ταύρε για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και καλή επικοινωνία και ιδέες για να μπορέσεις να καλυτερέψεις τις καταστάσεις. Φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Αισθηματικές

Θα υπάρχει στασιμότητα στην σχέση σου αυτή την περίοδο. Με τον έντονο ερωτισμό και την δραστηριότητα που έχεις θέλεις να έχεις πάντα δράση. Μην κάθεσαι λοιπόν κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις όπως θέλεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να περνάς καλά μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα γιατί πολύ σύντομα κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Τα καταφέρνεις στην δουλειά σου όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Απόφυγε να μεταφέρεις την υπερένταση σου στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα θέλεις δεν θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση ώστε να μην έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
Δίδυμοι | Ζώδιo του Αέρα - (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Γενικές

Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε μπέρδευαν ή να σε έριχναν ψυχικά. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά αν δεν αναφερθείς σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και στεναχωρούν και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις υπέροχα. Και αν ακόμη η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη παρέα φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές και αν κινηθείς ανάλογα θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα στην δουλειά σου. Μην έχεις ανασφάλειες. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αυτή την περίοδο μπορείς να τις κάνεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.
Καρκίνος | Ζώδιo του Νερού - (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γενικές

Θα έχεις την εύνοια του Ερμή που είναι στο ζώδιο σου αγαπητέ Καρκίνε σε οποιαδήποτε δυσκολία θα προκύψει αυτή την περίοδο. Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις. Δείξε λίγο περισσότερο υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές

Η Αφροδίτη που την Δευτέρα θα μπει στο ζώδιο σου κάνει πραγματικά τον ερωτισμό σου ηφαίστειο. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου αν του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Και αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά σου λέω να μην κάτσεις καθόλου. Κινήσου όπως ξέρεις βγες διασκέδασε και με σύμμαχο την Αφροδίτη εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Πολλά θέματα δουλειάς θα μπορεί να σε αγχώνουν αλλά όλα θα είναι πολύ προσωρινά. Καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές.
Λέων | Ζώδιo της Φωτιάς - (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Γενικές

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες αγαπητέ Λέοντα και πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Οι πλανήτες συνεχίζουν να σου δίνουν τις καλές επιρροές τους. Θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά γιατί και δυναμικότητα θα έχεις αλλά και ενεργητικότητα και όποτε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα τα πας αρκετά καλά αλλά πρέπει να αρχίζεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθεις και αισθάνεσαι. Κάνε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο που θα σε κάνει να περάσεις καλά. Και αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και σε βεβαιώνω ότι τα καλύτερα έρχονται.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα στην δουλειά σου παρόλο που εσύ δεν ηρεμείς με τίποτε και πάντα θέλεις να υλοποιείς τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Θα σε συμβούλευα αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει πίσω εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αλλά αυτή την εβδομάδα και καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο γιατί θα βγεις πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σου.
Παρθένος | Ζώδιo της Γης - (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Γενικές

Περίοδος με πάρα πολλές εναλλαγές και πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα αλλά και σε νευρίαζαν αγαπητέ Παρθένε. Η δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα σε κάνει να πάρεις ριζικές αποφάσεις για την ζωή σου.

Αισθηματικές

Ο Άρης από τους Διδύμους θα σου δώσει τις θετικές του επιρροές για να περάσεις πολύ καλές στιγμές στην σχέση σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στ ταίρι σου. Και αν ακόμη είσαι αγκαλιά με την μοναξιά θα την διώξεις γρήγορα γιατί ο Άρης σου φωνάζει πως κάπου εκεί έξω σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.
Ζυγός | Ζώδιo του Αέρα - (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Γενικές

Ο Ερμής που είναι στον Καρκίνο θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Ζυγέ. Θέλεις να κάνεις κινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν αλλά να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ δυναμικότητα. Οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να έχεις καλό θα είναι να δείξεις παραπάνω διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές

Η γοητεία σου και αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη που θα μπει από την Δευτέρα στον Καρκίνο να σε ευνοεί θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι ξημερώνουν πολύ καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Αλλαγές που θα γίνουν στην δουλειά σου καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί για να αποφύγεις τις παγίδες. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό χωρίς να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
Σκορπιός | Ζώδιo της Νερού - (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Γενικές

Περίοδος που μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αγαπητέ Σκορπιέ. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι πλανήτες σου δίνουν πολύ καλές επιρροές και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Πρόσεξε προς το τέλος της εβδομάδας να μην πεις λόγια σε αγαπημένα άτομα και έχεις λογομαχίες μαζί τους.

Αισθηματικές

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Να ξέρεις ότι γυρίζεις σελίδα στην σχέση σου που οι εξελίξεις θα είναι καλές και όλα αυτά που είχες περάσει που δεν ήταν καλά ανήκουν πια στο παρελθόν. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς σου λέω ότι αυτές οι μέρες προσφέρονται για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Οι συνθήκες στην δουλειά σου θα είναι καλές αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ότι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα αλλά πριν αποφασίσεις σκέψου πολύ καλά. Τα οικονομικά δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.
Τοξότης | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Έχεις μπει σε μια περίοδο που οι αλλαγές γύρω σου είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα σε εκπλήττουν αγαπητέ Τοξότη. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό. Πρέπει να καταλάβεις ότι έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου τα θέλω ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου.

Αισθηματικές

Πρέπει αυτή την περίοδο να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή και τα θέλω τα δικά σου ώστε να περάσεις και εσύ καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώθεις καλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτε.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στα μέσα της εβδομάδας συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή καλό θα είναι να κινηθείς πολύ ουδέτερα. Εσύ κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Στα οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας.
Αιγόκερος | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Θα σου δοθούν αυτή την περίοδο πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδια σου αγαπητέ Αιγόκερε. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε ευνοεί και κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και θα δεις ότι στο τέλος θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές

Είτε έχεις σχέση είτε δεν έχεις η περίοδος είναι πολύ θετική για να μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές σου. Η Αφροδίτη που θα μπει την Δευτέρα στον Καρκίνο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μπορέσεις να τα πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα αλλά πρέπει να κάνεις κινήσεις μετρημένες. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο αυτή την περίοδο. Αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.
Υδροχόος | Ζώδιo του Αέρα - (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Γενικές

Περίοδος που θα συμβούν πολλά γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις κάπως άβολα αγαπητέ Υδροχόε. Μην κινηθείς με παρορμητικότητα και προπάντων μην πεις λόγια που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Πέρασε χαλαρά και θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Οι πλανήτες σου δίνουν πολύ ερωτισμό και ακόμη περισσότερο ρομαντισμό για να περάσεις με το ταίρι σου όπως θέλεις και να το κάνεις ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια οι πλανήτες είναι με το μέρος σου ώστε να βρεις αυτό που θέλεις και να περάσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Ότι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν θα το ήθελες με τίποτε κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση χωρίς να ξοδεύεις πολλά χωρίς να σκέφτεσαι θα τα καταφέρεις μια χαρά.
Ιχθείς | Ζώδιo του Νερού - (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Γενικές

Έχεις μπει σε περίοδο αγαπητέ Ιχθύ που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία να μην αγχώνεσαι στα διάφορα θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις γιατί θα δεις στο τέλος ότι τα πράγματα θα έρθουν όλα όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές

Από την Δευτέρα που η Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο θα μπορέσεις να περάσεις καλά στην σχέση σου αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου και κάποια τελευταία θέματα που μπορεί να σε κάνουν να έχεις αμφιβολίες. Κάνε τις προτάσεις στο ταίρι σου και θα περάσεις καλύτερα από ότι νομίζεις. Αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το ταίρι που θα σε κάνει να περνάς καλά μην το βάζεις κάτω γιατί με την εύνοια της Αφροδίτης σε βεβαιώνω ότι πολύ γρήγορα θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Μπορείς αυτή την περίοδο να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν την δουλειά σου. Τα έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο και αυτή την περίοδο θα έχεις τις επιτυχίες που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που μπορεί να έρθουν αυτή την περίοδο. Απόφυγε να Σαββατοκύριακό να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr