Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (29/4/2013 - 05/05/2013)




Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.




Κριός | Ζώδιo της Φωτιάς - (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Γενικές

Από αυτή την Δευτέρα, θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις αγαπητέ Κριέ σε θέματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα. Θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση, για να λύσεις πολλά θέματα που σε έχουν ήδη ταλαιπωρήσει αρκετά. Για άλλη μια φορά με τον δυναμισμό σου θα φέρεις εις πέρας όλες τις καταστάσεις και δεν θα πιστεύεις ούτε εσύ, πόσο άριστα κατάφερες να τα τακτοποιήσεις όλα!

Αισθηματικές

Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτή την εβδομάδα, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για τα θέματα της σχέσης σας και φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Και αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μπορείς να αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου για μερικές καταστάσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και τότε θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις καθυστερήσεις και κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην γκρινιάζεις και προσπάθησε να ξεφορτωθείς από πάνω σου , ότι υποχρεώσεις έχεις , το συντομότερο δυνατό. Τα οικονομικά σου, δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
Ταύρος | Ζώδιo της Γης - (21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Γενικές

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στις 2 του μήνα στο ζώδιο σου αγαπητέ Ταύρε και θα βελτιώσει την επικοινωνία με τον περίγυρό σου. θα έχεις πολλές ιδέες και θα καταφέρεις να βρεις τις ιδανικές λύσεις. Άλλωστε οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους , ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά. Δεν είναι λοιπόν όλα άσχημα, οι ευκαιρίες είναι πάντα κοντά σου.

Αισθηματικές

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Άκουσε με … Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα ομορφύνει όλες τις καταστάσεις, θα δοθούν λύσεις και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις, μην σταματήσεις την αναζήτηση … σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και δυστυχώς θα προσπαθείς πάλι να λύσεις θέματα που υποτίθεται θεωρούνταν λυμένα. Απόφυγε να εκνευριστείς γιατί άμα κάτσεις κάτω και δουλέψεις όλα μπορείς να τα τελειώσεις πολύ γρήγορα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.
Δίδυμοι | Ζώδιo του Αέρα - (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Γενικές

Και αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σου φταίει κανένας αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αισθηματικές

Κάποια καλά γεγονότα που θα έρθουν στην σχέση σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο περισσότερο μαζί του. Κάνε τις προτάσεις σου και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη βρίσκεσαι στην φάση ψαξίματος συνέχισε γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και τώρα θα δεις να αποδίδουν οι κόποι σου. Στα οικονομικά το έντονο άγχος που έχει, θα συνεχιστεί και για αυτή την εβδομάδα. Θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου αρκεί να σταματήσεις να κάνεις και άλλα ανοίγματα.
Καρκίνος | Ζώδιo του Νερού - (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γενικές

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Καρκίνε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

Αισθηματικές

Το συναισθηματισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην παρατάς τα πράγματα στην μοίρα τους. Κινήσου όπως ξέρεις και θα βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Αυτή την περίοδο θα είναι τεταμένες οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και θα καθυστερούν και κάποια καινούργια ξεκινήματα που περιμένεις. Οι προτάσεις που θα σου κάνουν, πρέπει να τις μελετήσεις καλά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και μετά να πιάσεις αλλά θέματα.
Λέων | Ζώδιo της Φωτιάς - (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Γενικές

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα σου φέρνει πολλές φορές και εκνευρισμό. Ο Ερμής που θα μπει στις 2 στον Ταύρο θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία. Μην προσπαθήσεις να λύσεις όλα τα θέματα μαζί γιατί δεν θα τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις ανάγκη από τίποτε …η επιτυχία είναι δική σου.

Αισθηματικές

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σε ευνοήσει ώστε να λύσεις κάποιες ιστορίες που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι, η Αφροδίτη σου δίνει τα καλύτερα φόντα να κάνεις την γνωριμία που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες , που θα σε ευχαριστήσουν. Τακτοποίησε χωρίς αναβολές, κάποιες μικρές επαγγελματικές εκκρεμότητες . Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχιστούν. Να ξέρεις ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδα σου.
Παρθένος | Ζώδιo της Γης - (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Γενικές

Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την περίοδο αγαπητέ Παρθένε, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και θα δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις πολλές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Τα δικά σου άτομα θα είναι κοντά σου για να σε στηρίξουν σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα θα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μαζί με την μοναξιά μην απογοητεύεσαι γιατί σου εγγυώμαι ότι σύντομα θα έρθει αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Πολλές προβληματικές καταστάσεις στην δουλειά σου τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και μαζί θα βρείτε λύσεις που θα σε βοηθήσουν η εργασία σου να πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.
Ζυγός | Ζώδιo του Αέρα - (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Γενικές

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά αγαπητέ Ζυγέ. Ξεκινάς με πολύ όρεξη και κουράγιο για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχεις ευχάριστα γεγονότα από κάποια ζητήματα που τα θεωρούσες ότι ήταν προβληματικά

Αισθηματικές

Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο ταίρι σου θα σε βοηθήσουν, να λύσεις θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις στην δουλειά σου που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Θα μπορέσουν πολλές καταστάσεις να ισορροπήσουν τα πράγματα. Οι ρυθμοί που έχεις αυτή την περίοδο θα σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδα σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς καταστάσεις που σε προβληματίζουν.
Σκορπιός | Ζώδιo της Νερού - (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Γενικές

Οι συνθήκες σε όλα τα θέματα που σε αγχώνουν μέχρι τώρα αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καλύτερες και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά. Στις 2 του μήνα, που θα μπει ο Ερμής στον Ταύρο θα σε ευνοήσει αρκετά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο πρόγραμμα που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα είναι και πολύ καλά για σένα.

Αισθηματικές

Ξέχασε τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο όλα θα αλλάξουν προς καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου – ο ερωτισμός σου στα ύψη – πολύ καλή διάθεση. Τι άλλο θέλεις όλα πάνε πολύ καλά. Και εσύ που ακόμη έχεις αγκαλιά την μοναξιά έφτασε ο καιρός που πρέπει να την διώξεις. Βγες διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα αυτή την εβδομάδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
Τοξότης | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο αγαπητέ Τοξότη που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ότι σκεφτείς, αρκεί να βάλεις πιο πολύ προγραμματισμό ώστε να φτάσεις καλύτερα τους στόχους σου. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές

Οι πλανήτες σε ευνοούν και θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι. Πέρασε τον χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι το σύμπαν είναι θετικό μαζί σου.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτή την εβδομάδα για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις γιατί είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.
Αιγόκερος | Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις και θα νιώσεις καλύτερα αγαπητέ Αιγόκερε. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν την βοήθεια σου. Φρόντισε τα έτσι όπως ξέρεις.

Αισθηματικές

Αυτή την περίοδο θα δεις κάποιες καταστάσεις στην σχέση σου με πιο πολύ ρεαλισμό. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή απόδραση θα σας έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του. Και αν δεν έχεις ταίρι η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις την γνωριμία που πάντα ήθελες.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Συζητήσεις για την πορεία της εργασίας σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
Υδροχόος | Ζώδιo του Αέρα - (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Γενικές

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Υδροχόε και από τις 2 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στον Ταύρο, θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις μόνο αν έχεις προγραμματιστεί πολύ καλά από πριν. Απόφυγε να σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα κουράζουν την σχέση σου θα αρχίσουν να αλλάζουν. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την βελτίωση της σχέσης σας. Και αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά, να μην απαισιοδοξείς και θα δεις ότι εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο αυτή την εβδομάδα να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για την εργασία σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτή την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.
Ιχθείς | Ζώδιo του Νερού - (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Γενικές

Η αισιοδοξία σου και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ. Θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορείς να τις ξεκινήσεις.

Αισθηματικές

Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στην σχέση σου παίρνουν τέλος. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις και βρίσκεσαι στην μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί σε βεβαιώνω ότι η περίοδος είναι πολύ θετική.

Επαγγελματικές - Οικονομικές

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα αρχίζουν και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr