Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 5/6

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί όμορφες καταστάσεις και βοηθά να κυλήσει η μέρα πιο όμορφα. Από το απογευματάκι η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα τετραγωνιστεί με τον άρτι εισελθόντα στον Ταύρο, Δία και θα φέρει υπερβολές οι οποίες όμως συνδυάζονται με τέρψη και ψυχική ανάταση.




Ζώδιo της Φωτιάς - (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Γενικές

Επικοινωνιακά σήμερα χρειάζεται να προσέξετε το πώς θα εκφραστείτε διότι πάνω στην χαρά σας ίσως ξεστομίσετε κάποια πράγματα εντελώς αφιλτράριστα. Καλή μέρα για μαζώξεις με φίλους. Στα αισθηματικά, μην αποφεύγετε να μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με ειλικρίνεια και με σαφήνεια. Η αποδοχή είναι δεδομένη, αρκεί βεβαίως να είσαστε ρεαλιστές.
Ζώδιo της Γης - (21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Γενικές

Ο Δίας πλέον μέσα από το ζώδιό σας έρχεται να προσφέρει απλόχερα επέκταση, χαρά και δημιουργία. Η χιαστί της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό βοηθά να γίνεται πιο προσιτοί όπως επίσης να έχετε συναντήσεις και γνωριμίες με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Στα αισθηματικά, ίσως οι λανθασμένες προσπάθειες, τελικά να έχουν κουράσει τον ερωτικό σας σύντροφο.
Ζώδιo του Αέρα - (21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Γενικές

Η Σελήνη μέσα στο 2ο ηλιακό οίκο σας κάνει λίγο παραπάνω υπερβολικούς σε θέματα οικονομικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πετύχετε τον σκοπό σας δηλαδή να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όμως ο μήνας έχει ακόμα πέντε και δεν πρέπει να κατασπαταλάτε τα υπάρχοντα σας. Στα αισθηματικά, κάποια συνάντηση ή τηλέφωνο μάλλον θα σας μπερδέψει παρά θα ξεδιαλύνει τα σύννεφα.
Ζώδιo του Νερού - (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Γενικές

Οι φιλοδοξίες και οι προσωπικές επιδιώξεις αρχίζουν να αποκτούν σάρκα και οστά με την είσοδο του Δία στον Ταύρο. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας για λίγες ώρες ακόμα όμως είναι αρκετές για να βοηθήσουν ώστε να κλείσουν με επιτυχία οι υποθέσεις σας. Η αισθηματική ζωή βρίσκει νόημα μέσα από τη δική σας προσπάθεια να βρείτε και να εξοικονομήσετε χρόνο για τη σχέση σας.
Ζώδιo της Φωτιάς - (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Γενικές

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σας και πραγματοποιεί τετράγωνο με το Δία οπότε και οι αποφάσεις σας για δίαιτα και διατροφή αναβάλλονται. Αισθηματικά, χρειάζεται να δώσετε το κάτι παραπάνω και να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση αλλά κυρίως να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας. Το παιχνίδι παίζεται ακόμα, αρκεί εσείς να μη βαρεθείτε.
Ζώδιo της Γης - (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Γενικές

Κάποιες κουβέντες που γίνονται στο μόνο που αποσκοπούν είναι ίσως στη βελτίωση του αύριο γιατί προς το παρόν δε φαίνονται να καταλήγουν πουθενά. Αυτό οφείλεται στη δική σας εμμονή να νομίζετε πως μόνο εσείς έχετε δίκιο. Η είσοδος της Σελήνης στο 12ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας βάλει σε μία διαφορετική οπτική, να πιστέψετε στον εαυτό σας και με βοηθό – χορηγό το Δία να βάλετε σε μια τάξη τα όνειρα σας.
Ζώδιo του Αέρα - (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Γενικές

Στα προσωπικά σας ίσως υπερβάλλετε με την επικρατούσα κατάσταση. Πολλές φορές οι απαιτήσεις σας είναι υπερβολικές και εστιάζονται στον καλλωπισμό του σώματος αδιαφορώντας για της ψυχής τα δρώμενα. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός σήμερα ενισχύεται από καλές πλανητικές επιρροές, πράγμα που σας κάνει ακαταμάχητους. Δώστε προσοχή στη σχέση σας αδιαφορώντας για τον περίγυρο.
Ζώδιo της Νερού - (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Γενικές

Η Σελήνη μπαίνει στο Λέοντα και ο Δίας απέναντι σας, σας δίνει τα διαπιστευτήριά του. Η λέξη υπερβολή θα χαρακτηρίσει το σύνολο της ημέρας η οποία θα είναι ένα όμορφο ξέσπασμα ψυχής που αναζητά κάτι καλό, ωραίο και ανθρώπινο. Οι αισθηματικές συζητήσεις ευνοούνται, αρκεί να έχετε κατά νου πως ανοίγετε την καρδιά σας στην πραγματικότητα και πως δεν παίζεται σε κάποιο μονόπρακτο του Σαίξπηρ.
Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Οπωσδήποτε μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Άλλωστε η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα δηλώνει πως την έχει η ψυχή σας τη φωτιά και πως το παιδί που κρύβεται μέσα σας βρίσκει νόημα για ύπαρξη. Στα αισθηματικά όμως, καλό θα ήταν να ενηλικιωθείτε.
Ζώδιo της Γης - (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γενικές

Σίγουρα η παρουσία του Δία στον επίσης γήινο Ταύρο θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τον ψυχικό σας κόσμο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε και να πετύχετε τον σκοπό σας και να μην εκτεθείτε. Προσωπικές αντιπαραθέσεις σήμερα δεν υπάρχουν μιας και η χαρά σας βοηθά ακόμα και τα πιο περίπλοκα συμβάντα να τα αντιμετωπίσετε με ελαφρότητα. Τίποτα δεν μπορεί να σας καταβάλλει εκτός ίσως από τη βαρυστομαχιά.
Ζώδιo του Αέρα - (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Γενικές

Επιδεικνύοντας την ανάλογη συνέπεια, θα αμειφτείτε. Η παρουσία του νεοεισερχόμενου Δία στον Ταύρο έρχεται να σας αναγκάσει να πάρετε το παιχνίδι επάνω σας και να δείξετε τι σημαίνει να είσαστε αγανακτισμένοι με στυλ. Αισθηματικά, μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ όμορφα, αρκεί μέσα σας να κατευνάσετε τον επαναστάτη ποπολάρο και να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση.
Ζώδιo του Νερού - (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Γενικές

Στην παρούσα φάση είσαστε σε ένα ευχάριστο και μεταβατικό στάδιο μέσα από το οποίο οι προσωπικές επαφές παίρνουν νόημα. Ο Δίας μέσα από τον Ταύρο μαζί με τον Άρη και την Αφροδίτη διευκολύνουν ζητήματα μετακινήσεως αλλά και αισθηματικά, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη βελτίωση και την μακροημέρευση των σχέσεων. Καλή μέρα για φαγητό και βόλτες.